Hevosihmisille

Elämäntaidonvalmennus eli life coaching on oivallinen apu silloin kun kaipaat elämääsi positiivista muutosta.  Valmennus on tehokas tapa selvittää mitä haluat elämältäsi ja sen avulla itsetuntemuksesi kehittyy ja itsesi johtamistaidot paranevat.  Tätä myötä myös henkinen hyvinvointisi kasvaa ja elämästäsi tulee tarkoituksenmukaisempaa.

Hevosihmiselle suunnattu valmennus on suunniteltu nimenomaan heille, joille hevoset ovat tärkeä osa elämää. Olivatpa hevoset harrastuksesi taikka työsi, tarvitset paljon erilaisia resursseja unelmiesi ylläpitämiseksi; aikaa, rahaa, sitoutumista, intohimoa – elämä hevosten kanssa on monisäikeinen elämänmuoto, jota ulkopuolisen on usein vaikea ymmärtää.  Valmentajanasi autan sinua löytämään ratkaisuja ongelmatilanteissa ja selkeyttä sekavassa elämäntilanteessa.  Autan myös vanhojen tunnelukkojen avaamisessa taikka uusien oivallusten löytämisessä. Tarpeen vaatiessa motivoin sinua kasvattamaan unelmillesi siivet.  Valmennuksen avulla löydät takuuvarmasti suunnan elämällesi.

Valmennus tapahtuu joko kasvotusten taikka Skypen välityksellä ja yhden valmennuskerran kesto on 45-60 min. Yksikin valmennuskerta voi tuottaa suuria tuloksia, mutta pysyvien muutosten tekemiseen tarvitaan jo muutaman kuukauden kestävä valmennussuhde.

Miksi valmennan nimenomaan hevosihmisiä?

Oltuani itse aktiivisesti hevosmaailmassa kiinni melkein neljä vuosikymmentä jatkuvasti muuttuvissa rooleissa, olen nähnyt hevosmaailman haasteet eri näkökulmista. Vaikka hevoset tuovat elämäämme paljon iloa, hevosharrastus tuo usein mukanaan myös stressiä ja huolta. Olitpa sitten hevosenomistaja, harrastaja taikka ammattilainen, hevosihmisen elämä saattaa olla monien ongelmien ja päätöksien kanssa kamppailua; rahahuolet, ihmissuhdeongelmat, ajankäyttö, loukkaantumiset (sekä omat että hevosen) saattava yllättäen kasautua ylitsepääsemättömältä tuntuvaksi vuoreksi.  Puhumattakaan sitten tapahtumista, jotka johtavat pelon, turhautumisen ja pettymyksen tunteisiin. Joissakin tapauksissa koemme olomme täysin voimattomaksi sillä yhdellä elämämme osa-alueella, jonka pitäisi tuottaa meille iloa – hevoset!  Tällöin life coaching voi auttaa sinua löytämään tiesi takaisin hyvään, tasapainoiseen oloon.

Miten life coaching eroaa tallikaverin kanssa juttelemisesta?

Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus purkaa hevoseesi ja elämääsi liittyviä asioita neutraalissa ilmapiirissä. Joskus olemme itse liian lähellä ongelmaamme, emmekä enää siksi kykene näkemään ratkaisua.  Oikean ratkaisun löytäminen on etenkin vaikeaa silloin, kun muut yrittävät auttaa neuvomalla. Neuvojat tarkoittavat kyllä hyvää, mutta vain sinä voit tietää itsellesi sopivat ratkaisut.  Valmennus auttaa sinua löytämään nämä ratkaisut aktiivisen kuuntelemisen, kysymisen ja konkreettisten harjoitusten kautta.

Antaako valmentaja minulle valmiit vastaukset ja ratkaisut ongelmiini?

Ei anna.  Vain sinulla on avaimet omaan elämääsi.  Vasta kun itse oivallat ratkaisut oman elämäsi pattitilanteisiin, voit löytää motivation korjata tilannetta.  Joskus valmentaja voi laajentaa ajattelumalliasi kertomalla eri vaihtoehdoista, mutta sinä olet aina se, joka hallitsee elämääsi, ajatuksiasi ja päätöksiäsi.  Valmentaja kannustaa ja tukee päätöksiäsi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Voiko life coaching tehdä minusta paremman ratsastajan?

Ehdottomasti.  Usein kun olemme itse ratsastustilanteessa, meidän on vaikea nähdä selkeästi mitä haluamme taikka mikä meitä pidättelee.  Katsomalla ratsastustapahtumaa ulkopuolelta voimme löytää uusia ulottuvuuksia tähänkin osa-alueeseen.  Valmennuksen avulla voit myös arvioida kehitystäsi, muodostaa tavoitteesi ja tehdä konkreettisen suunitelman tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Jos haluat parantaa istuntaasi, kokeile VideoValmennusta.

Teetkö tallikäyntejä?

Kyllä.  Asun Kaliforniassa, Santa Cruzissa.  Jos olet paikallinen, voimme sopia tallikäynnistä erikseen.  Jos asut Suomessa, tallikäynnit onnistuvat vain kesäisin.  Silloin pidän myös kursseja eri puolilla Suomea.  Jos olet kiinnostunut yhteyden parantamisesta hevoseesi istuntalähtöisen ratsastuksen kautta, klikkaa tästä.

Miten Skype-valmennus toimii?

Tarvitset hyvän nettiyhteyden sekä Skype-ohjelman joko tietokoneellesi taikka puhelimeesi.  Jos käytät tietokonetta, suosittelen myös mikillä varustettujen kuullokkeiden hankkimista, mutta ne eivät ole pakolliset, riittää kun tietokoneessasi on mikrofoni.  Skype-ohjelman voi ladata tietokoneelle ilmaiseksi täältä: skype.fi.  Ladattuasi ohjelman, luot itsellesi Skype tilin, jonka avulla voit soittaa ilmaiseksi muille Skype-tilin omaaville henkilöille.

Mitä ja miten valmennus maksetaan?

Ensimmäinen kerta eli ns. Introvalmennus on aina ilmainen ja sen tarkoituksena on kartoittaa tilanteesi ja valmennuksen tarpeesi.  Introvalmennus ei velvoita sinua mihinkään, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden päättää onko valmennus sinua varten.    Silloin sovimme myös hinnasta, yleensä yhden valmennuskerran hinta on n. 55 – 65 euroa, riippuen valuuttakurssista ja valitsemastasi valmennuspaketista.  Maksu suoritetaan PayPalin kautta (voi maksaa luottokortilla tai PayPal tilin kautta).

Jos kiinnostuit valmennuksesta ja haluat varata ilmaisen introvalmennuksen ota minuun yhteyttä sähköpostitse katariina@sanityinmadness.com.

Puhelinnumero USAssa (831) 212 2691