Muut blogini

Tältä sivulta löydät linkkejä blogeihini, joita en enää kirjoita

Leo Leijonasydän – blogi

leos-last-dayTämä suomenkielinen blogini on sinulle, jos olet kiinnostunut hevosista ja sinua askarruttaa niiden hyvinvointi.  Se on myös sinulle, joka tykkäät vetävästä tarinankerronnasta, yllättävistä juonenkäänteistä ja erikoisista henkilöhahmoista.

Leijonasydän-blogi on jatkokertomus, jossa sattuu ja tapahtuu kaikkea maan ja taivaan väliltä. Vaikka välillä saattaa lukiessa tuntua, että tämä tarina on fiktiota, se ei ole sitä.  Jokainen sana on totista totta ja jokainen blogin henkilö on olemassa.  Pitää kuitenkin muistaa, että tämä on vain ja ainoastaan minun näkemykseni siitä, mitä tapahtui.  Jonkun muun kertomana tarina olisi varmasti toinen; katselemmehan kuitenkin maailmaa aina oman akvaarionlasimme läpi.

Jos luet blogia, se kannattaa lukea nimenomaan alusta saakka, sillä tällä tarinalla on selkeä alku ja loppu.  Tämän linkin avulla se on helpompaa, sillä se vie sinut tarinan alkuun.

leijonasydan.blogaaja.fi

Equine Insanity – blogi

equine insanity blogiJos sinua askarruttaa hevosmaailman kahtiajakoisuus ja olet alkanut kyseenalaistamaan perinteisiä hevostaidon oppeja, tämä blogi on sinulle. Blogi on englanninkielinen ja koostuu vuosina 2009-2011 kirjoittamistani esseistä, joiden aiheet vaihtelevat kuolaintenkäytöstä hevosen tunnetaitoihin. Jokainen kirjoitus on oma kokonaisuutensa, joten blogia voi lukea missä järjestyksessä tahansa.

equineinsanity.blogspot.com

Song of the Black Horse – blogi

ConnectionTämä blogi on päiväkirja, jota kirjoitin vuosina 2011-2012 hevosestani Little Lovesta ja yhdessä käymästämme matkasta. Koska Little Loven vaikutusta omaan hevosmaailmankatsomukseeni ei voi kiistää, tamma esiintyy myös vahvasti edellisen blogini artikkeleissa. Tämä blogi on suoraa, mutta erittäin subjektiivista, jatkoa Equine Insanity – blogilleni. Sen kronologisen luonteen vuoksi blogi kannattaa lukee alusta alkaen.

songoftheblackhorse.blogspot.com