Netti-istuntakurssi

Kuva: Tiina Niiranen
Kuva: Tiina Niiranen

Haluatko tulla tasapainoisemmaksi ratsastajaksi? Kaipaatko työkaluja istuntaasi?

Nettikurssillani saat istuntaasi uutta näkökulmaa. Kurssin aiheina ratsastajan biomekaniikan perusteet eli istuinluut, ratsastajan asento sekä keskivartalon voimantuotto ja -hallinta. Kurssi on koostuu lyhyistä, 5-20 min videoista, joita on yhteensä melkein kolme tuntia. Tiivis tietopaketti, jossa videoiden, kuvien ja harjoitusten avulla havainnollistetaan ratsastajan istuntaan liittyviä asioita.

 

Kurssin hinta on 30 dollaria. Maksu tapahtuu PayPalilla tai luottokortilla. (Huomaa, että euroissa hinta saattaa vaihdella vähän riippuen valuuttakurssista, yleensä se on kuitenkin 30-35 euroa)

Kurssi löytyy tämän linkin takaa: https://www.udemy.com/ratsastajan-istunnan-peruskurssi/#/

Salasana (password) on istunta (kaikki kirjaimet pienellä)

Kun olet laittanut salasanan, klikkaa sinistä nappulaa, josta voit ostaa kurssin. Sen jälkeen tulee ilmottautuminen.

Kun kurssin on kerran ostanut ja sille ilmoittautunut, se on sinun ainiaan, tai ainakin niin kauan kuin se on netissä, joka on näillä näkymin hamaan tulevaisuuteen. Voit siis käydä sitä katsomassa niin paljon kuin haluat.

Seuraa linkkiä ja tutustu, kaksi videoista ovat ilmaisia!

PS. Jos luottokortilla tai PayPalilla maksaminen ei onnistu tai ole sinun juttusi, ota yhteyttä meilitse niin laitan tilisiirtoa ja ohjeet miten avaan kurssin juuri sinulle manuaalisesti.