Tunnekurssi

Herkät ja Rohkeat – tunnetaitokurssi

1 tai 2 pv

Tunnetaidon peruskurssi hevosihmisille – harrastajalle tai ammattilaiselle, lajista riippumatta

Tunteet ovat mukana kaikessa mitä teemme, mutta etenkin hevosten kanssa. Niistä kuitenkin puhutaan hyvin vähän. Etenkin vaikeasti käsiteltävät tunteet kuten pelko, raivo ja häpeä helposti sivuutetaan, vaikka ne saattavat olla läsnä lähes jatkuvasti hevosten kanssa toimiessa. Näiden (ja muidenkin) tunteiden tunnistaminen, hyväksyminen ja käsitteleminen on kuitenkin huomattavan tärkeää hevosharrastuksessa. Se parantaa muun muassa hevosen ja ihmisen vuorovaikutusta ja hyvinvointia sekä antaa työkaluja sekä harrastajille että ammattilaisille, jotka toimivat hevosten ja ihmisten parissa Lisäksi se voi omalta osaltaan vähentää hevosten kanssa tapahtuvia vaaratilanteita.

Kurssi koostuu teorialuennoista, konkreettisista harjoituksista sekä avoimesta keskustelusta. Kurssi tapahtuu ilman hevosia, toki siihen voidaan myös yhdistää hevosten kanssa tekemistä/olemista, jos niin toivotaan.

Kursseilla on aina avoin ja hyväksyvä ilmapiiri. Kannustan kaikkia osallistujia osallistumaan kysymyksien ja kommenttien kautta keskusteluun, mutta osallistua saa myös hiljaa tarkkaillen, jos niin haluaa.

Haluatko järjestää kurssin?

Jos olet kiinnostunut järjestämään Herkät ja Rohkeat – kurssin tallillasi, ota yhteyttä Facebookissa tai sähköpostitse coachingwithconnection@gmail.com ja kysy lisätietoja.