Animals with Connection – vuorovaikutuskurssit

Vuorovaikutuskurssi on sinulle, joka haluat syventää yhteyttäsi hevosiin ja eläimiin muutenkin kuin tekemisen kautta. Jokainen kurssi voidaan räätälöidä järjestäjän toivomuksesta sisällöltään juuri sellaiseksi kuin sen haluaa, mutta yleensä kurssilla käydään ainakin eläinkommunikaation sekä tunne- ja energiaviestinnän perusteet.

Eläinkommunikaatio eli intuitiivisen viestinnän perusteet

Kurssilla käydään intuitiivisen viestinnän perusteet eli eläinkommunikaation alkeet. Opit kuuntelemaan eläintä, et vain tulkitsemalla sen kehonkieltä, vaan löytämällä siihen intuitiivinen yhteys. Konkreettisten harjoitusten avulla löydät oman ”kuudennen aistisi” ja saat todisteita siitä, että mielen ja tunteiden tasolla kommunikointi on mahdollista myös meille ihmisille.

Tunne- ja energiaviestintä

Kun hevoset kommunikoivat tunteiden ja energian avulla, kehonkieli on toissijaista. Jos haluamme löytää todellisen yhteyden hevosiin, on meidän opittava sekä tunnistamaan omien tunteidemme (ja energiamme) vaikutukset hevoseen että ymmärtämään hevosen ajatus- ja tunneviestejä. Mitä viestejä tunteemme meille itsellemme lähettävät? Miten hevosen tunnetilat vuorostaan vaikuttavat meihin? Kurssilla käsitellään tätä hevosen ja ihmisen välistä näkymätöntä maailmaa tarkastelemalla hevosen ajatus- ja tunnemaailmaa eri näkökulmista ja monenlaisen tekemisen ja olemisen kautta.

Kiinnostuitko kurssin järjestämisestä?

Meditating with LeoVuorovaikutuskurssi on yksi tai kaksi päiväinen ja kurssille voidaan ottaa 5-20 osallistujaa. Kurssi voidaan järjestää myös tiloissa, joissa ei ole eläimiä lainkaan tai se voidaan suunnitella sellaiseksi, joka pidetään esimerkiksi talliympäristössä. Kurssille osallistuminen ei edellytä mitään taitoja etukäteen, vain avointa mieltä ja uteliaisuutta. Aikaisempi kokemus hevosistakaan ei ole tarpeellinen.

Jos kiinnostuit kurssin järjestämisestä, ota yhteyttä Facebookissa tai sähköpostitse coachingwithconnection@gmail.com ja kysy lisätietoja.