Valitettavasti kalenteriini ei mahdu istuntakursseja vuodelle 2022, mutta voin suositella tilalleni koulutettua CwC-ohjaajaa, jos otat yhteyttä ja kerrot tarpeesi! 
                                                        - Katariina

 

Coaching with Connection – istuntakurssi

– Tekniikka, Tietoisuus ja Tunne: löydä yhteys hevoseesi ratsain

 

Tasapainoinen istunta parantaa välittömästi ratsastajan yhteyttä hevoseen, mutta ratsastaminen on paljon muutakin kuin teknistä suorittamista. Hevoset kommunikoivat tunteiden ja energian avulla. Jos haluamme löytää todellisen yhteyden hevosiin, on meidän myös opittava tunnistamaan omien tunteidemme ja energiamme vaikutukset hevoseen ja itseemme. Oman tunnetilan tunnistaminen ja hyväksyminen, hevosen avoin kuunteleminen sekä kunnioittava asenne lajien välisessä kommunikoinnissa ovat minulle itselleni tärkeitä asioita ja tämä näkyy punaisena lankana kaikilla kursseillani.

Kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita kurssille, riippumatta lajista tai hevosen varusteista. Opetus on aina yksilöllistä, joten jokainen oppii omalla tasollaan, riippumatta muista osallistujista. Oppimisympäristö on kannustava ja tasapuolinen, ja sen keskiössä on avoin vuorovaikutus.

 

Haluatko järjestää kurssin?

Coaching with Connection – istuntakurssi on tyypillisesti 2 – 3 päiväinen, mutta myös yhden päivän tehokurssi on mahdollinen. Kolmen päivän kurssille otetaan tiloista riippuen 8-10 ratsukkoa sekä kuulijoita 5-15 (tai niin paljon kuin luento/sisätilaan mahtuu). Kaksi- ja yksipäiväisillä kursseilla ratsukoiden määrä on 4-8.

Jos olet kiinnostunut järjestämään Coaching with Connection – kurssin tallillasi, ota yhteyttä Facebookissa tai sähköpostitse coachingwithconnection@gmail.com ja kysy lisätietoja. Jos en itse pääse kurssia pitämään, voin suositella kouluttamaani istuntaopettajaa tilalleni. 

Coaching with Connection -peruskurssilla opitaan biomekaniikan perusteita ja löydetään tasapainoinen istunta mielikuva-, hengitys- ja kehonhallintaharjoitteiden avulla. Kurssipäivät täyttyvät teoriasta, kehonhallintaharjoituksista ilman hevosta, ratsastuksesta pareittain, videoinnista ja videoanalyysistä sekä avoimista ryhmäkeskusteluista joissa kerrataan biomekaniikan oppeja, mutta myös keskustellaan ratsastuksesta kokonaisvaltaisena viestintäkokemuksena.

Kursseilla on aina avoin ja hyväksyvä ilmapiiri. Kannustan kaikkia osallistujia osallistumaan kysymyksien ja kommenttien kautta keskusteluun, mutta osallistua saa myös hiljaa tarkkaillen. Vaikka peruskursseillani on

teoriassa aina suurin piirtein sama sisältö, jokaisesta kurssista tulee omanlaisensa juuri osallistujien kautta. Välillä puhutaan vaikeistakin asioista, mutta joka kurssilla on myös huumori kukkinut.

ratsastusasento