top of page

Coaching with Connection 2017 opettajakurssin käyneet valmentajat

Keski-Suomi

Annika Hytönen (2017)  Jyväskylä + lähikunnat

 • Balance & Flow
  www.annikahytonen.com ja  https://www.facebook.com/balance8flow/
  Pidän istuntatunteja ja opetan ratsastusta istuntalähtöisesti, klassiseen ratsastukseen pohjautuen. Opetan myös pilatesta ja joogaa, sekä pidän ratsastajille suunnattuja kehonhallinnan kursseja. Kehonhallinnan ammattilaisena autan ratsastajia parantamaan kehonhallintaansa ja tunnistamaan kehossaan asioita, jotka auttavat tasapainoisen ja vakaan istunnan saavuttamisessa.
  Koulutus: Liikuntatieteiden maisteri, joogaopettaja (RYT 200), pilatesohjaaja, Coaching with connection -istuntaopettaja.

Kristiina Joensuu (2017) Muurame

Karoliina Malkamäki (2017) Äänekoski

 •  https://www.facebook.com/CwCKaroliina/
  Istuntatunteja ja/tai maastakäsin työskentelyä kotona omilla hevosillani. Matkustan myös oppilaan omalle tallille. Tunneilla keskitytään ratsukon molemminpuoliseen kommunikointiin, ratsastajan istunnan biomekaniikkaan ja hevosen kehonkielen tulkitsemiseen, unohtamatta eläimen henkistä hyvinvointia. Hevospuolella suurimmat vaikutteeni olen saanut Katariina Alongilta vuodesta 2012 sekä Noora Ehnqvistin useilta Zensitive-kursseilta. Olen myös Rakkaiden Haukkujen koiralähtöinen koirien käytösneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja, kymmenen vuoden kokemuksella.

Sari Rikman (2017)  Jyväskylä ja lähialueet

Pirkanmaa

Tiina Hursti

 • Tampere/Huittinen Balanssiin hevosille ja ratsukoille Puh. 044 500 1777
  tiina.hursti(at)icloud.com http://balanssiin.auttaa.fi
  Biomekaniikkaan perustuvan istuntaopetuksen lisäksi hevosten lihas- ja terveydenhuoltoa, hevosen funktionaalista kuntouttamista ja biomekaanista jumppaamista.
  Koulutettu Coaching with Connection – istuntaopettaja, Centered Riding ohjaaja, hevoshieroja, perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja Biodynamic Craniosacral terapeutti.
  Ensisijaisesti Satakunnan ja Pirkanmaan alueella, mutta sovittaessa myös muualla Suomessa.
  Balanssiin hyvinvointitilallamme Huittisissa on mahdollisuus tulla tunneille myös istunnalle herkistetyillä hevosilla. Hyvinvointitilassamme järjestämme myös aiheeseen liittyviä kursseja.

Kirsi Leppänen

 • Ylöjärvi, Ponimäen tila   www.ponimaentila.com
  Sijaitsemme Ylojärven Lakialassa, jossa tunteja erikokoisilla poneilla sekä puoliverisillä. Myös suokki ja tori löytyy kylmäveristen ystäville. Tunteja mahdollisesti myös muualla sopimuksen mukaan. Ratsastustunneilla harjoittelemme hyvää tasapainoa ja yhteistyötä hevosen kanssa, kevyin avuin hevosta kuunnellen.

Saara Uusitalo

 • Kangasala, RidingFysio, Fysioterapeutti
  saara@ridingfysio.fi +358 407093131 ridingfysio.fi www.facebook.com/RidingFysio
  Teen mielelläni töitä ratsastajien kanssa vastaanotolla ja ratsain. Ratsastavien asiakkaiden taso vaihtelee tuntiratsastajista kansainvälisen tason kilpailijoihin.
  Säännöllisiä valmennuspaikkoja Pirkanmaan alueen lisäksi ovat tällä hetkellä mm. Loimaa, Hämeenlinna, Kemiö, Sastamala ja Itä-Uusimaa.
  Ota yhteyttä, niin mietitään Sinulle paras palvelupaketti!

Mari Vuoristo

 • Tampere https://marivuoristo.wordpress.com/.
  CwC-istuntatunteja Pirkanmaan alueella, kalevalaista jäsenkorjaushoitoa Lempäälän hoitotilassa sekä kotikäyntejä sopimuksesta.
  Haluan auttaa ratsukoita löytämään tasapainoisen ja harmonisen tavan liikkua niin, että kumpikin osapuoli säilyy terveenä. Tässä tavoitteessa auttaa istunnanopetus sekä ratsastajan ja hevosen käsittely kalevalaisella jäsenkorjauksella. Syvin osaamiseni on islanninhevospuolella, olen käynyt lähes kaikki Suomen Islanninhevosyhdistyksen kurssit, mutta muunkin rotuiset hevoset käyvät mainiosti. Kalevalainen jäsenkorjaus ei ole pakollista, mikäli ohjattavakseni haluaa tulla.

Pohjois-Pohjanmaa

Leena Kauppi-Takkula

 • Oulu     leena.kauppitakkula@gmail.com 0400-763432
  Fysioterapeutti, eläinfysioterapeutti, Pilates-ohjaaja, EASEL-ohjaaja/työnohjaaja, Green Care-kouluttaja, sosiologi. Tällä hetkellä kesken Mindfulness-ohjaaja koulutus sekä psykoterapian opinnot.

Satakunta

Eveliina Airaksinen

Niina Tanila

 • Rauma

Inka-Maija Vanhala

 • Pori

Uusimaa

Johanna Asunto

 • Espoo

Tiina Kangas-Oljemark

Aino Koivukunnas

 • Järvenpää, www.hevosilo.fi ja http://ainokoivukunnas.blogspot.fi/
  Sposti: hevoskoulutus — iloteho.fi   Puh: +358 40 7096452
  Kohtaamisia hevosen ehdoilla ja positiivisella vahvisteella (R+). Istuntaopetusta, ongelmien ratkaisua ja naksutinkoulutusta. Tavoitteena rentous, kuuntelevat vuorovaikutus ja kouluttamisen käytännön taidot. Ratkaisujen etsiminen kunkin hevosen ja ihmisen yksilöllisiin tarpeisiin. Tallikäynnit Uudellamaalla ja kurssit ja luennot ympäri Suomea.

Maija Tenhunen

 • Espoo, Kirkkonummi, Siuntio, Inkoo ja lähiseudut.                                                https://heppamajakka.blogspot.fi  ja. https://www.facebook.com/HeppaMajakka                                              Tarjoan pienimuotoisesti ohjausta Coaching with Connection meets Classical Dressage -ajatuksella. Sovellan opetuksessani myös SEAL (Soul team equine assisted) -taitoja. Ohjauksen tavoitteena aina henkisesti ja fyysisesti vahva ja kyvykäs ratsukko, hauskanpitoa unohtamatta! Ohjaan myös ratsastusjousiampujia.   Vaikutan pääasiassa Länsi-Uudellamaalla sekä sovitusti myös muualla Uudellamaalla, Kanta-Hämeen eteläosissa ja muutamia kertoja vuodessa Oulussa, Rukalla/Kuusamossa.                                                            Heppamajakka-blogissani pohdin millaista on terveellinen, turvallinen ja hauska hevostelu. Hymyillään kun tavataan

Varsinais-Suomi

Mira Sinerkari

 • Salo (toiminta-alue koko Suomi)   www.miramove.fi
  Ratsastustuntini sopivat kaikenikäisille lähtötasosta riippumatta.  Opetuksessani korostuvat tasapainoinen ja ryhdikäs istuntapainotteinen ratsastus sekä johdonmukainen ja rehellinen hevosenkäsittelytaito. Valmentamiseni perustuu biomekaniikan näkökulmaan, opetan istunnan tekniikkaa sekä hevosen kuuntelemista. Olen myös liikunnanohjaaja sekä Pilates-opettaja ja minulla on oma talli, Talli Ruunurinne.

ratsastusvalmentaja
bottom of page