Puhelinvalmennusta hevosihmisille

Valmennus eli coaching on vastavuoroinen ja luova prosessi, jossa valmennuksen keinoin autan sinua löytämään ja käyttämään omia voimavarojasi, jotta voit saavuttaa omat tavoitteesi tai löytää selkeyttä elämääsi.

 

Valmennuksessa tilanteita tarkastellaan ratkaisukeskeisesti ja pyritään löytämään keinot ratkaista ongelmia, selvitä haasteista ja saavuttaa omia tavoitteita.

Jokainen valmennussuhde on omanlaisensa. Joskus valmennus käsittelee hyvinkin konkreettisia asioita ja joskus tutkimme syvällisiä tunne-elämän lukkoja. Ratsastuspelko, kilpailu- tai suoritusjännitys, raskas talli-ilmapiiri ja sen kanssa suoriutuminen, henkisen yhteyden löytäminen eläimen kanssa, itseluottamus ja luottamus hevoseen ja itseen, hevosalan työnohjaus, omien rajojen löytäminen ja niiden toteuttaminen sekä eläinten että ihmisten kanssa – tässä vain muutamia aiheita, joita olen käsitellyt asiakkaideni kanssa viimeisten vuosien aikana.

Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus purkaa elämääsi ja hevosiin liittyviä asioita neutraalissa ilmapiirissä. Joskus olemme itse liian lähellä ongelmaamme, emmekä enää siksi kykene näkemään ratkaisua. Oikean ratkaisun löytäminen on etenkin vaikeaa silloin, kun muut yrittävät auttaa neuvomalla. Neuvojat tarkoittavat kyllä hyvää, mutta vain sinä voit tietää itsellesi sopivat ratkaisut. Siksi valmentajana en anna neuvoja, sillä tiedän, että avaimet oman elämäsi lukkoihin ovat vain sinulla. Autan sinua löytämään nämä avaimet aktiivisen kuuntelemisen, kyselemisen ja joskus myös konkreettisten ratkaisukeskeisten harjoitusten kautta.

Jos kuitenkin kaipaat ihan konkreettista apua, voin suositella ammattilaisia, joilta saat avun siihen mitä sitä tarvitset. 

Valmennuksessa sinua kuunnellaan aktiivisesti, sillä tarkoituksena on antaa sinulle tukea ja selkeyttä elämääsi. Valmennus tapahtuu puhelimitse tai videopuhelun avulla.

Ensimmäinen valmennus kestää yleensä noin 60-90 minuuttia, mutta sen jälkeen valmennukset ovat 60 min. Valmennus tapahtuu puhelimitse tai netissä Skype, WhatsApp tai Facebook Messengerin avulla. Nämä ohjelmat saa helposti ladattua tietokoneelle tai älypuhelimeen. 

  Suosituin valmennuspakettini on kolmen kerran sarja, jonka voi käyttää vuoden aikana kuinka nopeasti tai hitaasti tahansa. Joillekin kolme kertaa riittää selvittämään akuutimmat asiat, mutta monet palaavat valmennukseeni yhä uudelleen. Sinä päätät itse, milloin sinulla on tarve valmennukselle eli kuinka usein valmennus tapahtuu ja miten pitkä valmennussuhde on. Jotkut haluavat tavata viikottain ja toisille käy kerran kuussa parhaiten. Jokainen on tässäkin suhteessa yksilö. Valmennuksien välillä olemme yhteydessä myös tarvittaessa sähköpostitse tai Messengerin kautta ilman lisämaksua. 

 

Tulitpa valmennukseen mistä syystä tahansa, valmennus on avain kokonaisvaltaisesti parempaan elämään! 

HINNASTO

Yksittäinen valmennuskerta               60 e (sis. alv)

3 x valmennuspaketti                          165 e (sis. alv)

6 x valmennuspaketti                          300 e (sis. alv)

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com