top of page

Puhelinvalmennusta hevosihmisille

henkinen valmennus hevoset

Onko sinulla tarve puhua hevosiin liittyvistä asioista ihmisen kanssa joka ymmärtää? Tarvitsetko tukea tai selvyyttä ajatuksillesi? Etsitkö vastausta mieltäsi vaivaaviin kysymyksiin?

 

Valmennus eli coaching on vastavuoroinen ja luova prosessi, jossa valmennuksen keinoin autan sinua löytämään ja käyttämään omia voimavarojasi, jotta voit saavuttaa omat tavoitteesi tai löytää selkeyttä elämääsi.

 

Valmennuksessa tilanteita tarkastellaan ratkaisukeskeisesti ja pyritään löytämään keinot ratkaista ongelmia, selvitä haasteista ja saavuttaa omia tavoitteita.

Jokainen valmennussuhde on omanlaisensa. Joskus valmennus käsittelee hyvinkin konkreettisia asioita ja joskus tutkimme syvällisiä tunne-elämän lukkoja. Ratsastuspelko, kilpailu- tai suoritusjännitys, raskas talli-ilmapiiri ja sen kanssa suoriutuminen, henkisen yhteyden löytäminen eläimen kanssa, itseluottamus ja luottamus hevoseen ja itseen, hevosalan työnohjaus, omien rajojen löytäminen ja niiden toteuttaminen sekä eläinten että ihmisten kanssa – tässä vain muutamia aiheita, joita olen käsitellyt asiakkaideni kanssa viimeisten vuosien aikana.

Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus purkaa elämääsi ja hevosiin liittyviä asioita neutraalissa ilmapiirissä. Joskus olemme itse liian lähellä ongelmaamme, emmekä enää siksi kykene näkemään ratkaisua. Oikean ratkaisun löytäminen on etenkin vaikeaa silloin, kun muut yrittävät auttaa neuvomalla. Neuvojat tarkoittavat kyllä hyvää, mutta vain sinä voit tietää itsellesi sopivat ratkaisut. Siksi valmentajana en anna neuvoja, sillä tiedän, että avaimet oman elämäsi lukkoihin ovat vain sinulla. Autan sinua löytämään nämä avaimet aktiivisen kuuntelemisen, kyselemisen ja joskus myös konkreettisten ratkaisukeskeisten harjoitusten kautta.

tunneyhteys hevoseen

Valmennuksessa sinua kuunnellaan aktiivisesti, sillä tarkoituksena on antaa sinulle tukea ja selkeyttä elämääsi. Valmennus tapahtuu puhelimitse tai videopuhelun avulla.

Puhelinvalmennuksen kesto on n. 60 min. Valmennus tapahtuu puhelimitse tai netissä Zoom, WhatsApp tai Facebook Messengerin avulla. Nämä ohjelmat saa helposti ladattua tietokoneelle tai älypuhelimeen. 

HINNASTO

Yksittäinen valmennuskerta               69 e (sis. alv) 

Otan sinuun sähköpostitse yhteyden, kun olet ostanut puhelinvalmennuksen verkkokaupasta.

bottom of page