top of page

Haluatko opiskella CwC-istuntaopettajaksi?

Coaching with Connection – Istuntaopettajakoulutus 
   
jalka kaviohovi.jpg

Mikä on CwC istuntaopettajakoulutus?

 

Coaching with Connection - istuntaopettajakoulutus on ratsastusvalmentajille ja –opettajille sekä istunnan biomekaniikan opettamisesta kiinnostuneille suunnattu progressiivinen koulutus.

 

Koulutuskokonaisuus koostuu introviikonlopusta, jonka käytyään voi hakea mukaan varsinaiseen koulutukseen. Koulutus koostuu kolmesta viikonlopun pituisesta lähijaksosta sekä jaksojen välissä tapahtuvasta nettivalmennuksesta, -tehtävistä ja yhteydenpidosta. Kurssi on interaktiivinen ja käytännönläheinen, tarkoituksena on antaa jokaiselle oppilaalle valmiudet monipuolisesti tunnistaa ja korjata ratsastajan istuntavirheitä ja niiden vaikutusta hevoseen. Lisäksi koulutuksessa käydään mm. oppimisen ja opettamisen perusteita, kehotietoisuutta, vuorovaikutusta, tunnetaitoja sekä hevosen kuuntelemista valmennustilanteessa. Kursseilla sekä ratsastetaan itse että harjoitellaan opettamista, mutta pääpaino on opettamisessa.

 

Miten opettajakoulutukseen pääsee mukaan?

Introlle pääsyvaatimuksena on CwC-istuntaverkkokurssin molempien osien käyminen. Voit ostaa verkkokurssit tästä:  .

 

Jos et ole käynyt verkkokurssia, mutta olet osallistunut CwC-istuntakurssille livenä, ota yhteyttä Katariinaan, jos haluat osallistua introviikonloppuun.  Katariinan sähköposti on coachingwithconnection@gmail.com

 

Intron paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle introlle otetaan mukaan max. 12 opiskelijaa. Ilmoittautuminen Katariinalle coachingwithconnection@gmail.com

Vain intron käynyt voi hakea mukaan varsinaiseen koulutukseen.  Seuraava pitkä koulutus pidetään ensi vuonna eli 2024.

INTROKURSSIT VUONNA 2023  (opettajan toimii CwC-ohjaaja 2017 Karoliina Malkamäki)

  

5.-7.6         Huittinen, Balanssiin Hyvinvointila

16.-18.6.    Ristiina, Laasolan maatilan ratsutalli

28.-30.7.    Vieremä, Peltolan maatila

 

Mitä introviikonloppu maksaa?   

                  

Introviikonloppu maksaa 350 e (sis. alvin).

Hintaan sisältyy:

            - viikonlopun opetus

            - etukäteismateriaalia verkkokurssina

            - mahdollisuus halutessaan osallistua uudelleen kertauksena istuntaverkkokurssille 

 

Kurssimaksuun ei sisälly majoitusta, aterioita eikä matkoja.  Kursseille osallistuminen ei edellytä oman hevosen tuomista, jokaiselle kurssille löytyvät hevoset paikanpäältä. Jos kuitenkin haluaisit tuoda oman hevosen kurssille, mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautuminen Katariinalle coachingwithconnection@gmail.com

 

Kenelle CwC-koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka joko jo ohjaavat ratsastusta tai ovat kiinnostuneita ratsastuksen ohjaamisesta hevos- ja ihmislähtöisesti. CwC-filosofian ytimessä ovat tunteet ja vuorovaikutus. Niistä ei tarvitse kuitenkaan olla aiempaa kokemusta, utelias ja avoin asenne riittää.  Introlle voi tulla mukaan, vaikka ei aikoisikaan hakea varsinaiseen koulutukseen. Introsta saa mukavasti työkaluja ja ideoita omaan työhönsä valmentajan ja/tai opettajana. Introkurssilla käydään istunnan biomekaniikkaa ja opitaan istuntaopettamisen perusteita. 

Oman ratsastustaidon tasolla ei ole merkitystä. Jos et jostain syystä pysty ratsastamaan kurssilla, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Kun varsinainen opettajakoulutus järjestetään, siitä ilmoitetaan sähköpostitse kaikille intron käyneille. Koulutukseen haetaan erillisellä hakemuksella ja valinnat tehdään hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkamista. 

Seuraava CwC- opettajakoulutus järjestetään vuonna 2024

LISÄTIETOJA 

Katariinalta sähköpostiste:  coachingwithconnection@gmail.com 

bottom of page