Haluatko opiskella CwC-istuntaopettajaksi?

Coaching with Connection – Istuntaopettajakoulutus 2020
Sama koulutus, kaksi eri ryhmää!

   

Coaching with Connection - istuntaopettajakoulutus on ratsastusvalmentajille ja –opettajille sekä istunnan biomekaniikasta kiinnostuneille suunnattu puolen vuoden progressiivinen koulutus. Koulutuskokonaisuus koostuu kolmesta viikonlopun pituisesta lähijaksosta sekä jaksojen välissä tapahtuvasta nettivalmennuksesta, -tehtävistä ja yhteydenpidosta. Kurssi on interaktiivinen ja käytännönläheinen, tarkoituksena on antaa jokaiselle oppilaalle valmiudet monipuolisesti tunnistaa ja korjata ratsastajan istuntavirheitä ja niiden vaikutusta hevoseen. Lisäksi koulutuksessa käydään mm. oppimisen ja opettamisen perusteita, kehotietoisuutta, vuorovaikutusta, tunnetaitoja sekä hevosen kuuntelemista valmennustilanteessa. Kursseilla sekä ratsastetaan itse että harjoitellaan opettamista.

 

Missä ja milloin koulutus pidetään?

Vuonna 2020 voit valita kahden kurssin välillä! Verkko-oppiminen tapahtuu Facebookissa, lähijaksot joko Huittisissa tai Seinäjoella.

VAIHTOEHTO HUITTINEN

Balanssiin hevosille ja ratsukoille - hyvinvointitila -  

Sampu/Huittinen .   www.balanssiin.com

1. jakso             24.-26.4.2020

2. jakso             24.-26.7.2020

3. jakso             25.-27.9.2020

VAIHTOEHTO SEINÄJOKI

Toiskan talli

Koskenkorva .   www.toiska.net

1. jakso             22.-24.5.2020

2. jakso             17.-19.7.2020

3. jakso             18.-20.9.2020

 

Mitä koulutus maksaa?   

                  

Koko koulutuksen hinta on 1120 euroa (1210 euroa jos maksaa erissä) sisältäen alvin.

Hintaan sisältyy:

            - kolmen lähijakson opetus

            - kuuden viikon intensiivinen verkkokurssi Facebookissa

            - kolme 60 min henkilökohtaista netti/puhelin/live-valmennusta Katariinan kanssa (tilanteesta                          riippuen)

            - sähköposti/messengertuki jaksojen välissä

            - mentori, joka tukee sinua opintojesi ajan

            - unohtumaton kokemus ja positiivinen porukka, joka tukee sinua jatkossakin

 

Kurssimaksuun ei sisälly majoitusta (n.15-25 euroa/vrk), aterioita eikä hevosen majoitusta (25 euroa/vrk).  Kursseille osallistuminen ei edellytä oman hevosen tuomista, jokaiselle kurssille otetaan mukaan vain muutama hevonen, joiden kustannukset jaetaan hevosella ratsastavien kesken.

 

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joille Coaching with Connection - istuntaopetus on tuttu, ja jotka joko jo ohjaavat ratsastusta tai ovat kiinnostuneita ratsastuksen ohjaamisesta.  Lisäksi se on niille, jotka ovat osallistuneet Coaching with Connection- istuntakursseille ja ovat kiinnostuneita syventämään omaa ratsastustaan. Kurssi sopii myös sellaiselle, jolla on kokemusta istuntalähtöisestä ja/tai kehotietoisesta ratsastuksesta muualla (esim. RWYM-Mary Wanless, CR, Pilates). Jos sinulla ei ole kokemusta mistään ylläolevista, mutta olet kiinnostunut vuorovaikutuskeskeisestä hevostoiminnasta, tunnetaidoista ja niiden ohjaamisesta sekä hevosten hyvinvoinnista, ota yhteyttä niin katsotaan, olisiko tämä koulutus sinua varten. 

Oman ratsastustaidon tasolla ei ole merkitystä.

 

Miten kurssille pääsee mukaan?

Kurssikokonaisuudelle haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksessa tulisi vastata lyhyesti seuraaviin kysymyksiin:

  1. Aikaisempi kokemus biomekaniikasta ja/tai istuntalähtöisestä ratsastuksesta tai muista koulutuksista, jotka liittyvät aihepiiriin. Etenkin jos et ole käynyt Mary Wanlessin tai Coaching with Connection- kursseja, kerro tarkemmin mitä olet tehnyt/lukenut/opiskellut sen sijaan. Onko sinulla esim. kokemusta muista urheilulajeista?

  2.  Motivaatio: miksi haluat kurssille mukaan?

  3. Toiveet: mitä haluat kurssilta saada?

  4. Kummalle kurssille haet ensisijaisesti, Huittinen vai Seinäjoki? Jos sinulle käy molemmat, kerro se hakemuksessasi.  

  5. Onko sinulla mahdollisuutta tuoda jollekin lähijaksolle hevosta ja jos on, voiko hevosella ratsastaa muutkin kuin sinä itse (kyseessä n. 20-30 min ratsastusta/henkilö).

 

LÄHETÄ HAKEMUS KATARIINALLE S-POSTITSE OSOITTEESEEN coachingwithconnection@gmail.com mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.1.2020 mennessä. Valinnan tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 18.1.2020.   

Lisätietoja saa samasta osoitteesta tai Facebookista viestillä.  

HAKU ON PÄÄTTYNYT

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com