Haluatko opiskella CwC-istuntaopettajaksi?

Coaching with Connection – Istuntaopettajakoulutus 
HUOM!!
Koulutuksen rakenne on muuttunut! 

   

jalka kaviohovi.jpg

Mikä on CwC istuntaopettajakoulutus?

 

Coaching with Connection - istuntaopettajakoulutus on ratsastusvalmentajille ja –opettajille sekä istunnan biomekaniikan opettamisesta kiinnostuneille suunnattu progressiivinen koulutus.

 

Koulutuskokonaisuus koostuu introviikonlopusta, jonka käytyään voi hakea mukaan varsinaiseen koulutukseen, joka koostuu kolmesta viikonlopun pituisesta lähijaksosta sekä jaksojen välissä tapahtuvasta nettivalmennuksesta, -tehtävistä ja yhteydenpidosta. Kurssi on interaktiivinen ja käytännönläheinen, tarkoituksena on antaa jokaiselle oppilaalle valmiudet monipuolisesti tunnistaa ja korjata ratsastajan istuntavirheitä ja niiden vaikutusta hevoseen. Lisäksi koulutuksessa käydään mm. oppimisen ja opettamisen perusteita, kehotietoisuutta, vuorovaikutusta, tunnetaitoja sekä hevosen kuuntelemista valmennustilanteessa. Kursseilla sekä ratsastetaan itse että harjoitellaan opettamista, mutta pääpaino on opettamisessa.

 

Miten opettajakoulutukseen pääsee mukaan?

Vuonna 2021 pidetään vain intro-viikonloppuja. Introlle pääsyvaatimuksena on CwC-istuntaverkkokurssin käyminen. Verkkokursseja pidetään joka kuukausi (paitsi kesä-, heinä- ja joulukuu). Katso seuraavan kurssin alkamisajankohta .

 

Jos et ole käynyt verkkokurssia, mutta olet osallistunut CwC-istuntakurssille livenä, ota yhteyttä Katariinaan, jos haluat osallistua introviikonloppuun.

 

Intron paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle introlle otetaan mukaan 12 opiskelijaa.

Vain intron käynyt voi hakea mukaan varsinaiseen koulutukseen, joka pidetään aikaisintaan vuonna 2022. 

INTROKURSSIT VUONNA 2021-22 (kursseja voidaan lisätä kysynnän mukaan)

30.7 - 1.8             Kuopio, Kasvunpolku 

20.-22.8.              Huittinen, Balanssiin hevosille ja ratsukoille - hyvinvointitila

17.-19.9.              Salo, Onnenperän talli      

22.-24.4.22.        Huittinen, Balanssiin hevosille ja ratsukoille - hyvinvointitila

 

Mitä introviikonloppu maksaa?   

                  

Introviikonloppu maksaa 350 e (sis. alvin).

Hintaan sisältyy:

            - viikonlopun opetus

            - kaksi etänä toteutettavaa Q&A - kyselytuntia kurssin jälkeen

            - mahdollisuus halutessaan osallistua uudelleen kertauksena istuntaverkkokurssille 

 

Kurssimaksuun ei sisälly majoitusta, aterioita eikä hevosen majoitusta.  Kursseille osallistuminen ei edellytä oman hevosen tuomista, jokaiselle kurssille otetaan mukaan vain muutama hevonen, joiden kustannukset jaetaan hevosella ratsastavien kesken (joissakin paikoissa hevoset ovat jo paikan päällä) 

 

Kenelle CwC-koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka joko jo ohjaavat ratsastusta tai ovat kiinnostuneita ratsastuksen ohjaamisesta hevos- ja ihmislähtöisesti. CwC-filosofian ytimessä ovat tunteet ja vuorovaikutus. Niistä ei tarvitse kuitenkaan olla aiempaa kokemusta, utelias ja avoin asenne riittää.  Introlle voi tulla mukaan, vaikka ei aikoisikaan hakea varsinaiseen koulutukseen. Introsta saa mukavasti työkaluja ja ideoita omaan työhönsä valmentajan ja/tai opettajana. Introkurssilla käydään istunnan biomekaniikkaa ja opitaan istuntaopettamisen perusteita. 

Oman ratsastustaidon tasolla ei ole merkitystä. Jos et jostain syystä pysty ratsastamaan kurssilla, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Kun varsinainen opettajakoulutus järjestetään, siitä ilmoitetaan sähköpostitse kaikille intron käyneille. Koulutukseen haetaan erillisellä hakemuksella ja valinnat tehdään hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkamista. 

 

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN

Katariinalla sähköpostiste:  coachingwithconnection@gmail.com 

Paikat introon täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, varsinaiseen koulutukseen on haku keväällä 2022