top of page

Haluatko oppia säätelemään jännitystäsi?
Haluatko ymmärtää pelkoasi?   
 
Tule mukaan verkkokurssille, jossa saat tietoa ja työkaluja asian käsittelemiseen.  

Tunne copy 2.png

JÄNNITÄTKÖ MAASTOILUA?

PELOTTAAKO LAUKKAAMINEN?

STRESSAATKO HEVOSEN KÄSITTELYÄ?

Usko tai älä, et ole yksin. Jännityksen ja pelon tunteet ovat ratsastuksessa ja ylipäätään hevosharrastuksessa yllättävän yleisiä, vaikka niistä ei usein puhutakaan. Tämä on todella sääli, sillä pelon ja jännityksen ei tarvitse hallita kenenkään elämää hevosten kanssa.

HALUATKO OPPIA SÄÄTELEMÄÄN JÄNNITYSTÄSI?

HALUATKO YMMÄRTÄÄ PELKOASI?

Tule mukaan verkkokurssille, jossa avataan jännitystä ja pelkoa. Kurssin tavoitteena on auttaa sinua selviytymään jännityksen kanssa ja löytämään oma polkusi kohti pelotonta elämää. Kurssilla saat tärkeää tietoa ja teoriaa jännittämisestä ja pelosta sekä työkaluja näiden tunteiden säätelyyn. Jos haluat, osallistumalla keskusteluihin saat myös sitä kaikkein tärkeintä eli tukea.

Kurssin hinta on 49 e (sis.alv). 

 

 

 

 

 

Osallistujien palautetta

Suosittelen kurssia kaikille heppailun parissa jännittäville sekä pelkäävien lasten vanhemmille SEKÄ ratsastuksenohjaajille.

Kurssin anti oli monipuolista. Jännittämisen ja pelon käsittelyn lisäksi tuli paljon tietoa ja vinkkejä ylipäätään vuorovaikutuksesta hevosen kanssa."

"Harjoitusten avulla löysin ihan uusia työkaluja itselleni. Uskalsin jopa lähteä maastoon ekaa kertaa vuoteen!

Opin paljon itsestäni. Kurssilla sain paljon käytännön vinkkejä mitä pystyi pikkuhiljaa siirtämään arkeen hevosen kanssa ja ilman hevosta.

bottom of page