Haluatko oppia säätelemään jännitystäsi?

Haluatko ymmärtää pelkoasi?   

 

Tule mukaan verkkokurssille, jossa saat tietoa ja työkaluja asian käsittelemiseen.  

Ilmoittaudu seuraavalle kurssille tästä

JÄNNITÄTKÖ MAASTOILUA?

PELOTTAAKO LAUKKAAMINEN?

STRESSAATKO HEVOSEN KÄSITTELYÄ?

Usko tai älä, et ole yksin. Jännityksen ja pelon tunteet ovat ratsastuksessa ja ylipäätään hevosharrastuksessa yllättävän yleisiä, vaikka niistä ei usein puhutakaan. Tämä on todella sääli, sillä pelon ja jännityksen ei tarvitse hallita kenenkään elämää hevosten kanssa.

HALUATKO OPPIA SÄÄTELEMÄÄN JÄNNITYSTÄSI?

HALUATKO YMMÄRTÄÄ PELKOASI?

Tule mukaan neljä viikkoa kestävälle verkkokurssille, jossa avaamme jännitystä ja pelkoa yhdessä. Kurssin tavoitteena on auttaa sinua selviytymään jännityksen kanssa ja löytämään oma polkusi kohti pelotonta elämää. Kurssilla saat tärkeää tietoa ja teoriaa jännittämisestä ja pelosta sekä työkaluja näiden tunteiden säätelyyn. Jos haluat, osallistumalla keskusteluihin saat myös sitä kaikkein tärkeintä eli tukea.

Osallistujien palautetta:

"Suosittelisin kurssia kaikille heppailun parissa jännittäville, sekä pelkäävien lasten vanhemmille, SEKÄ ratsastusohjaajille."

"Kurssin anti oli monipuolista. Jännittämisen ja pelon käsittelyn lisäksi tuli paljon tietoa ja vinkkejä ylipäätään vuorovaikutuksesta hevosen kanssa."

"Harjoitusten avulla löysin ihan uusia työkaluja itselleni. Uskalsin jopa lähteä maastoon ekaa kertaa vuoteen!" 

"Kaikki asiat oli selkeästi selitetty ja avattu kirjoituksissa ja videoissa. Paljon käytännön vinkkejä mitä pystyi pikkuhiljaa siirtämään arkeen hevosen kanssa ja ilman hevosta. Missään vaiheessa ei jäänyt yksin omien pohdintojen tai lisäkysymysten kanssa. Katariinalta sai niihin aina kattavat vastaukset. Koen että kurssin vetäjällä on iso merkitys kun pelko ja jännitys aiheena voi olla monelle aika henkilökohtainen eikä siitä hevosmaailmassa juurikaan puhuta. Katariina loi kurssille sellaisen ilmapiirin että oli helppo kertoa itse omista kokemuksista. Tuntui että materiaalin kanssa oli myös todella mietitty sitä että erityyppiset ihmiset saisivat siitä jotain apua itselle ja mahdollisuuden valita itselle sopivat harjoitukset arkeen mukaan. Kiitos!" 

"Opin paljon itsestäni ja tajusin, että olen turhaan ajatellut pelkääväni. Eihän se ole pelottomuutta, että hyppää epäröimättä riehuvan hevosen selkään, vaan uhkarohkeutta. Tiedän nyt itse, miten haluan ratsastaa: henkisen yhteyden ja maastakäsittelyn kautta ratsaille edeten. Tiedän, mitä haluan harrastukseltani ja hevoset vahvistavat, että olen oikealla tiellä. Olen nyt todella innoissani tilanteestani ja koen, että homma toimii!" 

Kurssin hinta on 59 e (sis.alv). Kurssi tapahtuu Facebookissa erikseen kurssia varten luodussa salaisessa ryhmässä, jossa pääset näkemään viikottaisen kurssimateriaalin ja jakamaan ajatuksiasi muiden kurssilaisten kanssa. Kursseja järjestetään useita kertoja vuodessa. 

Kurssin jälkeen voit liittyä kaikille kurssin käyneille tarkoitettuun suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jatkossakin jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea.

Lisätietoja sähköpostitse

coachingwithconnection(at)gmail.com tai Coaching with Connection Facebook sivuilla yksityisviestillä. 

ILMOITTAUDU SEURAAVALLA KURSSILLE TÄÄLTÄ 

Ratsastuspelko on yleinen, mutta vähän käsitelty aihe hevosmaailmassa. Jokainen pelkää hevosten kanssa joskus, mutta jotkut pelkäävät aina. Jos ratsastus jännittää, se voi tehdä harrastamisesta haasteellista ja kuluttavaa. Pelkoa voi kuitenkin oppia ymmärtämään ja säätelemään.

Haluatko järjestää kurssin, jossa käsitellään ratsastuspelkoa?
jännittää hevosten kanssa

Herkät ja Rohkeat Ratsastajat – kurssi ratsastuspelon kanssa eläville

3 h – 2 pv


Kurssi sisältää teoriaopetusta, keskustelua, pelon kohtaamisen ja säätelyn harjoittelua ilman hevosta ja hevosen kanssa osallistujien tarpeiden mukaan. Oman istunnan ja kehotietoisuuden parantaminen auttaa myös lisäämään turvallisuuden tunnetta. Kurssiin voidaan myös yhdistää istunnan biomekaniikan harjoittelua sekä ratsastusta pienryhmässä riippuen kurssin pituudesta ja ratsastajien toiveista.

Jos haluat järjestää kurssin omalla tallillasi, ota yhteyttä ja kysy lisää coachingwithconnection@gmail.com.