top of page

Haluatko oppia säätelemään jännitystäsi?

Haluatko ymmärtää pelkoasi?   

 

Tule mukaan verkkokurssille, jossa saat tietoa ja työkaluja asian käsittelemiseen.  

jännittää hevosten kanssa

JÄNNITÄTKÖ MAASTOILUA?

PELOTTAAKO LAUKKAAMINEN?

STRESSAATKO HEVOSEN KÄSITTELYÄ?

Usko tai älä, et ole yksin. Jännityksen ja pelon tunteet ovat ratsastuksessa ja ylipäätään hevosharrastuksessa yllättävän yleisiä, vaikka niistä ei usein puhutakaan. Tämä on todella sääli, sillä pelon ja jännityksen ei tarvitse hallita kenenkään elämää hevosten kanssa.

HALUATKO OPPIA SÄÄTELEMÄÄN JÄNNITYSTÄSI?

HALUATKO YMMÄRTÄÄ PELKOASI?

Tule mukaan verkkokurssille, jossa avataan jännitystä ja pelkoa. Kurssin tavoitteena on auttaa sinua selviytymään jännityksen kanssa ja löytämään oma polkusi kohti pelotonta elämää. Kurssilla saat tärkeää tietoa ja teoriaa jännittämisestä ja pelosta sekä työkaluja näiden tunteiden säätelyyn. Jos haluat, osallistumalla keskusteluihin saat myös sitä kaikkein tärkeintä eli tukea.

Kurssin hinta on 49 e (sis.alv). 

 

 

 

 

Osallistujien palautetta:

"Suosittelisin kurssia kaikille heppailun parissa jännittäville, sekä pelkäävien lasten vanhemmille, SEKÄ ratsastusohjaajille."

"Kurssin anti oli monipuolista. Jännittämisen ja pelon käsittelyn lisäksi tuli paljon tietoa ja vinkkejä ylipäätään vuorovaikutuksesta hevosen kanssa."

"Harjoitusten avulla löysin ihan uusia työkaluja itselleni. Uskalsin jopa lähteä maastoon ekaa kertaa vuoteen!" 

"Kaikki asiat oli selkeästi selitetty ja avattu kirjoituksissa ja videoissa. Paljon käytännön vinkkejä mitä pystyi pikkuhiljaa siirtämään arkeen hevosen kanssa ja ilman hevosta. Missään vaiheessa ei jäänyt yksin omien pohdintojen tai lisäkysymysten kanssa. Katariinalta sai niihin aina kattavat vastaukset. Koen että kurssin vetäjällä on iso merkitys kun pelko ja jännitys aiheena voi olla monelle aika henkilökohtainen eikä siitä hevosmaailmassa juurikaan puhuta. Katariina loi kurssille sellaisen ilmapiirin että oli helppo kertoa itse omista kokemuksista. Tuntui että materiaalin kanssa oli myös todella mietitty sitä että erityyppiset ihmiset saisivat siitä jotain apua itselle ja mahdollisuuden valita itselle sopivat harjoitukset arkeen mukaan. Kiitos!" 

"Opin paljon itsestäni ja tajusin, että olen turhaan ajatellut pelkääväni. Eihän se ole pelottomuutta, että hyppää epäröimättä riehuvan hevosen selkään, vaan uhkarohkeutta. Tiedän nyt itse, miten haluan ratsastaa: henkisen yhteyden ja maastakäsittelyn kautta ratsaille edeten. Tiedän, mitä haluan harrastukseltani ja hevoset vahvistavat, että olen oikealla tiellä. Olen nyt todella innoissani tilanteestani ja koen, että homma toimii!"

 

bottom of page