top of page

Löydä luottamus läsnäoloharjoituksien kautta


Eläimet ja ihmiset jakavat tunteita eli tunteet tarttuvat molempiin suuntiin. Usein olemmekin tästä tietoisia, kun huomaamme, että jännityksemme tarttuu hevoseen tai toisin päin. Jännitys ja pelko eivät kuitenkaan ole ainoita tunteita, joita voimme jakaa eläimen kanssa, sillä niin voi käydä minkä tahansa perustunteen kanssa.

Mitä jos voisit "tartuttaa" hevoseen rauhan ja luottamuksen tunteet? Kun hevosen mieli on rauhallinen, sen itseluottamus myös kasvaa ja oppiminen on helpompaa. Sama pätee toki ihmiseenkin! 

Jos olet kiinnostunut oppimaan läsnäolon perusteet hevosen kanssa, suosittelen verkkokurssiani Tunnetaitoja hevosihmisille: Läsnäolon Voima. Kurssilla opitaan läsnäolon harjoittelun perusteet vapaana olevan hevosen kanssa. Kurssi on selkeä ja käytännönläheinen tietopaketti aiheesta. 
medleo.jpg
Trust Technique on englantilaisen James Frenchin kehittämä metodi, jossa oma ja hevosen mieli rauhoitetaan käyttämällä tarkasti ajoitettua mindfulness/läsnäolo-tekniikkaa. 
Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää Trust Technique - tekniikasta, voit ostaa itsellesi etävalmennuksen, joka tehdään videon välityksellä. Valmennuksessa harjoittelet konkreettisesti tekemään tekniikkaa oman hevosesi kanssa ja saat neuvoja juuri teidän tilanteeseen. Etävalmennuksen aikana saat myös tarpeeksi työkaluja jatkaa harjoittelua itsenäisesti. 
Osta etävalmennus tästä:

 

 

Lisätietoja saa Katariinalta coachingwithconnection@gmail.com  tai Trust Technique - nettisivuilta (englanniksi)

Kuva: Erika Rintala-Dikert

KA3A9292.jpg
bottom of page