top of page

Tunnetaitoja hevosihmisille: LÄSNÄOLON VOIMA

Olet ehkä huomannut, että tunteet tarttuvat ihmisten ja hevosten välillä, etenkin sellaiset tunteet, joissa vireystilamme on korkea (esim. pelko tai suuttumus). Harvemmin kuitenkaan tiedostamme, että tunteiden tarttumista tapahtuu myös silloin, kun olemme rauhallisia ja vireystilamme on alhainen. 

 

Opettelemalla läsnäoloa, opetat sekä itseäsi ja hevostasi rauhoittumaan. Kun olette molemmat rauhallisia, maailmakin näyttäytyy erilaisena, kuin jos sitä katselee jännittyneenä, kiukkuisena tai stressaantuneena.

Tunne copy.png

Kurssilla opit: 

  • säätelemään sekä tunne- että mielentilaasi ja sitä kautta löytämään neutraali, läsnäoleva vuorovaikutuksen tila hevosen kanssa.

  • läsnäolevan vuorovaikutuksen perusteet vapaana olevan hevosen kanssa.

 

Rauhallisessa, läsnäolevassa mielentilassa tietoisuudellasi on myös enemmän tilaa huomioida muita ja kuulla esimerkiksi hevosen sanattomat viestit paremmin kuin aikaisemmin. Kaikki tämä lisää luottamusta sinun ja hevosen välillä. 

 

  • Tämä onkin läsnäoloharjoittelun lahja meille hevosihmisille: se syventää suhdettamme hevosiin ja vie ystävyytemme uudelle tasolle! 

 

Läsnäolokurssin hinta 39 e (sis. alvin)

Osallistujien palautetta

Kurssi on erittäin hyvä, hyviä käyttökelpoisia tehtäviä ja ajatuksia. Sopivan tiivis ja helposti ymmärrettävä "paketti". Läsnäoloharjoitteluun sai työkaluja ja hyviä perusteluja miksi asiat tehdään

Superhyvä kurssi! Jo tämän kurssin käyminen ilman hevosen kanssa tapahtuvaa harjoittelua toi minut paremmin läsnäolevaksi ja tietoiseksi itsestäni. Huolienergia väheni huomattavasti. Toivon, että saan hevosteni neuroottisen kyttäämisen muutettua neutraaliksi tietoiseksi tarkkailuksi. Jokaisen hevosihmisen pitäisi käydä tämä kurssi!

September2010 015_edited_edited_edited.jpg

Tajuntani räjähti tällä kurssilla, tajusin vihdoin miksi niin moni asia oli vaikeaa hevosen kanssa. Nyt ei enää ole, kun olen oppinut rauhoittamaan mieleni ja näkemään tilanteet ihan eri näkökulmasta. Kiitos kiitos kiitos!

bottom of page