Trust Technique - luottamuksen löytäminen mindfulnessin kautta

Trust Technique on englantilaisen James Frenchin kehittämä metodi, jossa oma ja hevosen mieli rauhoitetaan käyttämällä yksinkertaista mutta tarkasti ajoitettua mindfulness-tekniikkaa. 

Eläimet ja ihmiset jakavat tunteita eli tunteet tarttuvat molempiin suuntiin. Usein olemmekin tästä tietoisia, kun huomaamme, että jännityksemme tarttuu hevoseen tai toisin päin. Jännitys ja pelko eivät kuitenkaan ole ainoita tunteita, joita voimme jakaa eläimen kanssa, sillä niin voi käydä minkä tahansa perustunteen kanssa.

Mitä jos voisit "tartuttaa" hevoseen rauhan ja luottamuksen tunteet?
medleo.jpg
Trust Technique on yksinkertainen, mutta tarkasti ajoitettu mielen tekniikka, jonka avulla voit kertoa hevosellesi, että se voi olla kanssasi rauhallinen ja luottavainen, tilanteessa kuin tilanteessa. Kun hevosen mieli on rauhallinen, sen itseluottamus myös kasvaa ja oppiminen on helpompaa. Sama pätee toki ihmiseenkin! 
Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää Trust Technique - tekniikasta, voit ostaa itsellesi etävalmennuksen, joka tehdään videon välityksellä. Valmennuksessa harjoittelet konkreettisesti tekemään tekniikkaa oman hevosesi kanssa ja saat neuvoja juuri teidän tilanteeseen. Etävalmennuksen aikana saat myös tarpeeksi työkaluja jatkaa harjoittelua itsenäisesti. 
Osta etävalmennus tästä:

Lisätietoja saa Katariinalta coachingwithconnection@gmail.com  tai Trust Technique - nettisivuilta (englanniksi)

lempeä hevostaito