Tunnekurssi hevosihmisille

Kurssin pituus 1-2 pv

Tunnekurssi koostuu teorialuennoista, konkreettisista harjoituksista sekä avoimesta keskustelusta. Kurssi voi tapahtuu joko ilman hevosia tai siihen voidaan myös yhdistää hevosten kanssa tekemistä/olemista, jos niin toivotaan. 

 

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Miten tunteemme vaikuttavat vuorovaikutukseen hevosen kanssa?

  • Miten tunnistaa ja hyväksyä vaikeat tunteet – ja miksi?

  • Tunteet työkaluina

  • Mitä tapahtuu kun tunteiden merkitys sivuutetaan hevosmaailmassa?

 

Kursseilla on aina avoin ja hyväksyvä ilmapiiri. Kannustan kaikkia osallistujia osallistumaan kysymyksien ja kommenttien kautta keskusteluun, mutta osallistua saa myös hiljaa tarkkaillen, jos niin haluaa.

Haluatko järjestää kurssin?

Jos olet kiinnostunut järjestämään Herkät ja Rohkeat – kurssin tallillasi, ota yhteyttä Facebookissa tai sähköpostitse coachingwithconnection@gmail.com ja kysy lisätietoja.

Tunnetaidon peruskurssi hevosihmisille on tarkoitettu sekä harrastajalle että ammattilaiselle, lajista riippumatta. 

Tunteet ovat mukana kaikessa mitä teemme, mutta etenkin hevosten kanssa, mutta niistä kuitenkin puhutaan hyvin vähän. Tunteiden tunnistaminen, hyväksyminen ja käsitteleminen on kuitenkin huomattavan tärkeää hevosharrastuksessa. Se parantaa muun muassa hevosen ja ihmisen vuorovaikutusta ja hyvinvointia sekä antaa työkaluja sekä harrastajille että ammattilaisille, jotka toimivat hevosten ja ihmisten parissa Lisäksi se voi omalta osaltaan vähentää hevosten kanssa tapahtuvia vaaratilanteita.

vuorovaikutus hevoset
lempeä hevostaito