Coaching with Connection - verkkokurssi

Haluatko tulla tasapainoisemmaksi ratsastajaksi? Kaipaatko työkaluja istuntaasi?

Coaching with Connection -verkkokurssilla saat istuntaasi uutta näkökulmaa. Kurssin aiheina ovat ratsastajan biomekaniikan perusteet eli istuinluut, ratsastajan asento sekä keskivartalon voimantuotto ja -hallinta. Tämän lisäksi kurssilla käydään kevyen ravin tekniikka, harjoitusravissa istuminen sekä laukka.

 

CwC-verkkokurssi on tiivis tietopaketti, jossa videoiden, kuvien ja harjoitusten avulla havainnollistetaan ratsastajan istuntaan liittyviä asioita. Voit myös jakaa omia ratsastusvideoitasi ja saada henkilökohtaisia neuvoja.

istunta satulassa

Klikkaamalla alta katso seuraavan kurssin ajankohta ja/tai osta kurssi 

INTERAKTIIVINEN VERKKOKURSSI  kesto 6+1 viikkoa

 

Hinta: 85 euroa

 

Kurssialusta:  Facebook

Kurssia varten luodaan suljettu ryhmä, jossa pääset viikottain katsomaan materiaalia ja keskustelemaan muiden kurssilaisten kanssa istunnan saloista.

Kurssin aikana opettaja on ryhmässä läsnä vastaamassa kurssilaisten kysymyksiin sekä jakaa kurssin runkovideoiden lisäksi myös useita havainnollistavia bonusvideoita. 

HUOM! Voit myös jakaa tällä kurssilla Facebook-ryhmässä omia ratsastusvideoitasi ja saada palautetta ja konkreettisia istuntaneuvoja!  Kurssin jälkeen bonusviikko, jolloin voi vielä vastauksia kysymyksiin ja henkilökohtaista ohjausta jakamaasi videomateriaaliin.

Katso seuraavien kurssien alkamisajankohdat kurssikalenterista 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Osallistujien palautetta

"Tämä kurssi on jokaisen euron arvoinen! Jo kahden viikon jälkeen oma valmentajani huomasi eron istunnassani. Hevonen myös keveni tämän kurssin myötä aivan toiseksi eläimeksi. Ihan uskomatonta, että sitä voi oppia verkkokurssilla enemmän ratsastuksesta kuin monella tunnilla yhteensä."

 

”Tämä on ollut todella hyvä kurssi. Muiden videoista ja kommenteista oppii kyllä paljon. On ollut hyvä myös katsoa opetusvideoita ja teoriaa ihan rauhassa kotona ja ”kuivaharjoitella” ilman hevosta. Tavallisilla ratsastustunneilla on vaikea keskittyä sekä istunnan korjaamiseen että tehtävien tekemiseen.”

"Vihdoinkin joku selitti asiat niin, että ymmärsin ne. Sain tältä kurssilta vastaukset moniin sellaisiin kysymyksiin, joita olin miettinyt jo pitkään. Miksei näitä asioita selitetä heti harrastuksen alussa? Olisi paljon helpompaa. En pystynyt kuvaamaan omaa ratsastusta, mutta vain katsomalla muiden videoita (ja tietysti kurssin teoriavideoita) opin todella paljon. Onneksi osallistuin tälle kurssille, kiitos tuhannesti!"

”Minusta tuntuu, että voisin uusia tämän kurssin, on tullut niin paljon uutta opittavaa. Tämä kurssi on ollut aivan huippu. Meillä tulee videokameralle käyttöä tästä eteenpäin hamaan loppuun saakka. Tällä kurssilla on ollut ihan älyttömän hyviä videoita, muutenkin kaikki on ollut ihan yli odotusten. En arvannut ollenkaan miten tehokas voi olla verkkokurssi. Tuhannet kiitokset!”

”Kiitos Katariina aivan mahtavasta ja ajatuksella rakennetusta kurssista. Ensimmäistä kertaa yli 30 vuoteen olen ollut opissa, jossa istuntaa harjoitellaan pala palalta, pyramidin pohja ensin luoden. Oli todella opettavaista keskittyä ensin vain istuinluihin ja siitä alkaa lisäämään asioita yksi kerrallaan. Kommentointisi meidän kaikkien videoihin oli henkilökohtaista, kannustavaa ja aina positiivista, vaikka välillä itsestä tuntui, että oma istunta on ihan sekaisin eikä juhlimisen aihetta löydy. Hevoseni ovat myös selvästi reagoineet tähän ja vaikka hieman ihmettelevät asentoni jatkuvaa hienosäätöä, näen niiden liikkeissä ja rentoudessa jo eron! Minulla on nyt aivan hurja motivaatio jatkaa oman ratsastuksen videointia ja analysointia ja kehittyä eteenpäin.”

”Asiat selitettiin niin, että ne ymmärsi, ja aina voi kysyä lisää. Muitten kurssilaisten kokemukset ja kannustus oli mahtavia. Nyt tietää paremmin, mihin pyrkiä ja miten harjoitella nyt ja seuraavaksi. Ei tarvitse seilata enää tuuliajolla.”