Keski-Suomi

Tuuli Halme (2020) Jyväskylä

 

Annika Hytönen (2017)  Jyväskylä + lähikunnat

 • Balance & Flow
  www.annikahytonen.com ja  https://www.facebook.com/balance8flow/
  Pidän istuntatunteja ja opetan ratsastusta istuntalähtöisesti, klassiseen ratsastukseen pohjautuen. Opetan myös pilatesta ja joogaa, sekä pidän ratsastajille suunnattuja kehonhallinnan kursseja. Kehonhallinnan ammattilaisena autan ratsastajia parantamaan kehonhallintaansa ja tunnistamaan kehossaan asioita, jotka auttavat tasapainoisen ja vakaan istunnan saavuttamisessa.
  Koulutus: Liikuntatieteiden maisteri, joogaopettaja (RYT 200), pilatesohjaaja, Coaching with connection -istuntaopettaja.

Kristiina Joensuu (2017) Muurame

Karoliina Malkamäki (2017) Äänekoski

 •  https://www.facebook.com/CwCKaroliina/
  Istuntatunteja ja/tai maastakäsin työskentelyä kotona omilla hevosillani. Matkustan myös oppilaan omalle tallille. Tunneilla keskitytään ratsukon molemminpuoliseen kommunikointiin, ratsastajan istunnan biomekaniikkaan ja hevosen kehonkielen tulkitsemiseen, unohtamatta eläimen henkistä hyvinvointia. Hevospuolella suurimmat vaikutteeni olen saanut Katariina Alongilta vuodesta 2012 sekä Noora Ehnqvistin useilta Zensitive-kursseilta. Olen myös Rakkaiden Haukkujen koiralähtöinen koirien käytösneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja, kymmenen vuoden kokemuksella.

Eva Nurminen (2020)  Jämsä   

 • Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia   www.nurmolandia.fi

 • Nurmolandia toimii kotieläinpihana ja pienenä ratsastuskouluna. Ratsastustoiminnassa keskeisinä periaatteina istunta ja biomekaniikka, eläinavusteinen valmennus, tunteet - niiden tunnistaminen ja sanoittaminen sekä kokemuksellisuus. Nurmolandiassa pääset  myös harrastamaan ratsastusjousiammuntaa.

Tuuli Paananen (2020) Saarijärvi

 • www.tuulipaananen.com, puh. 044 508 5988

 • Olen pääasiassa islanninhevosten parissa toimiva FEIF 1-tason ratsastuksenohjaaja, SRL:n hevosharrasteohjaaja ja Tölt in Harmony-ohjaaja. Olen hevostilan kasvatti, joten hevoset ovat olleet työ ja harrastus jo aivan nuoruudesta saakka. Opetustyössä minulle tärkeää on läsnäolo, rentous ja luottamus, tavoitteena eleetön mutta tehokas istunta, ratsukon hyvä yhteistyö ja laadukas terveellinen liike. Käytän mielelläni myös maasta käsin tehtäviä harjoituksia opetuksen tueksi.

Sari Rikman (2017)  Jyväskylä ja lähialueet