Pirkanmaa

Tiina Hursti (2017) Sastamala/Huittinen

 • Balanssiin hevosille ja ratsukoille Puh. 044 500 1777  tiina.hursti(at)icloud.com http://balanssiin.auttaa.fi

 • Coaching with Connection – istuntaopettaja, Centered Riding ohjaaja, hevoshieroja, perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja Biodynamic Craniosacral terapeutti. Biomekaniikkaan perustuvan istuntaopetuksen lisäksi hevosten lihas- ja terveydenhuoltoa, hevosen funktionaalista kuntouttamista ja biomekaanista jumppaamista.

 • Ensisijaisesti Satakunnan ja Pirkanmaan alueella, mutta sovittaessa myös muualla Suomessa.
  Balanssiin hyvinvointitilallamme Huittisissa on mahdollisuus tulla tunneille myös istunnalle herkistetyillä hevosilla. Hyvinvointitilassamme järjestämme myös aiheeseen liittyviä kursseja.

Kirsi Leppänen (2017)  Ylöjärvi

 • Ponimäen tila   www.ponimaentila.com
  Sijaitsemme Ylöjärven Lakialassa, jossa tunteja erikokoisilla poneilla sekä puoliverisillä. Myös suokki ja tori löytyy kylmäveristen ystäville. Tunteja mahdollisesti myös muualla sopimuksen mukaan. Ratsastustunneilla harjoittelemme hyvää tasapainoa ja yhteistyötä hevosen kanssa, kevyin avuin hevosta kuunnellen.

Marika Sundberg (2020) Tampere

 • Facebook & IG: Pilates Ratsastajalle  ☎ 045- 1273526

 • Kehonhallinta painotteista ohjausta yksityisille, ryhmille sekä kursseja tilauksesta. Myös ratsastuskoulutuntien tuuraus. Taustalla MP Pilates- ja hevosharrasteohjaajaan koulutus. 

Suvi Suur-Inkeroinen (2020) Tampere

 • Tietoinen Ratsastus  https://tietoinenratsastus.suvintuulet.fi  Myös IG & Facebook: Tietoinen Ratsastus.  sposti suvi(at)suvintuulet.fi

 • Kehotietoisuuteen ja istuntaan painottuvat ratsastustunnit, kraniosakraaliterapia (hevoset ja ihmiset), hevosten faskiamanipulaatio sekä pilatestunnit Tampereella ja ympäryskunnissa, kurssit: koko Suomi

 •  Ratsastustunnin sisältö riippuu aina ihmisen ja hevosen tilanteesta, valmennan monipuolisesti erilaisia ratsukoita. Minulle tärkeää on kohdata sekä ihminen että hevonen yksilönä ja löytää niitä avaimia, joilla ratsukon yhteistyötä voidaan kehittää ja/tai syventää. Opettamiseni ytimessä on, edellä mainittujen lisäksi, tekniikka ja perusasioiden hiominen, hyvinvoinnin lisääminen, inspirointi sekä jatkuva halu kehittyä paremmaksi opettajaksi.

Saara Uusitalo (2017) Kangasala

 • RidingFysio  saara@ridingfysio.fi +358 407093131 ridingfysio.fi www.facebook.com/RidingFysio

 • Teen mielelläni töitä ratsastajien kanssa fysioterapia vastaanotollani ja ratsain. Ratsastavien asiakkaiden taso vaihtelee tuntiratsastajista kansainvälisen tason kilpailijoihin. Säännöllisiä valmennuspaikkoja Pirkanmaan alueen lisäksi ovat tällä hetkellä mm. Loimaa, Hämeenlinna, Kemiö, Sastamala ja Itä-Uusimaa.
  Ota yhteyttä, niin mietitään Sinulle paras palvelupaketti!

Mari Vuoristo (2017)  Tampere 

 • https://marivuoristo.wordpress.com/.
  CwC-istuntatunteja Pirkanmaan alueella, kalevalaista jäsenkorjaushoitoa Lempäälän hoitotilassa sekä kotikäyntejä sopimuksesta.
  Haluan auttaa ratsukoita löytämään tasapainoisen ja harmonisen tavan liikkua niin, että kumpikin osapuoli säilyy terveenä. Tässä tavoitteessa auttaa istunnanopetus sekä ratsastajan ja hevosen käsittely kalevalaisella jäsenkorjauksella. Syvin osaamiseni on islanninhevospuolella, olen käynyt lähes kaikki Suomen Islanninhevosyhdistyksen kurssit, mutta muunkin rotuiset hevoset käyvät mainiosti. Kalevalainen jäsenkorjaus ei ole pakollista, mikäli ohjattavakseni haluaa tulla.